CASAMANCE PAIONY 54 tapéta a CEYLAN kollekcióból

CASAMANCE PAIONY 54 tapéta a CEYLAN kollekcióból

Száma: 27186001
Közvetlenül partnerünktől
Vidám tapéta jelenetekkel a növény- és állatvilágból. A minta 64 cm után ismétlődik. Az ár 10,05 × 70 cm-es tekercsre értendő. További információ
101 860 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2023.4.26 - 2023.5.02 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: À la Maison

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27186001

Leírás

A CEYLAN kollekció élénk színeivel a távoli országok illatát fejezi ki. A kultúrák kereszteződésében, a távoli Indiában a hagyományos textiltechnikákban és minőségi anyagokban talál ihletet, amelyeket szakterületük igazi mesterei dolgoznak fel.

Ízléses virág- és állatmotívumok, varázslatos színek és gyönyörűen kombinált keleti árnyalatok. finomhangoljon bármilyen belső teret a tökéletességre.

Ez a cikk megrendelésre készült, ezért munkaszerződés hatálya alá tartozik. A termék vásárlásától számított 14 napon belül a hatályos feltételek szerint indoklás nélkül visszaküldeni nem lehetséges. Árurendeléskor 100%-os előleget kérünk.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.