COLORAY.HU Bútor matrica Bútor matrica Retro boombox cipők 100x50 cm

COLORAY.HU Bútor matrica Bútor matrica Retro boombox cipők 100x50 cm

Száma: 22256000
Közvetlenül partnerünktől
A Bútor matrica Retro boombox cipők tökéletes kiegészítője lesz az enteriőrnek! A bemutatott bútorfurnér a legjobb minőségű anyagnak és a tartós nyomatszíneknek köszönhetően bármilyen térben jól mutat. A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy bármilyen mintát és… További információ
4 000 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.04 - 2023.10.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22256000

Leírás

A Bútor matrica Retro boombox cipők tökéletes kiegészítője lesz az enteriőrnek! A bemutatott bútorfurnér a legjobb minőségű anyagnak és a tartós nyomatszíneknek köszönhetően bármilyen térben jól mutat. A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy bármilyen mintát és motívumot felvigyünk a fóliára. Ez lehetővé teszi, hogy olyan öntapadó furnért válasszon, amely csodálatosan díszíti bútorait és új megjelenést ad.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.