COLORAY.HU Fotótapéta Álom erdő 250x250cm

COLORAY.HU Fotótapéta Álom erdő 250x250cm

Száma: 19740368
Közvetlenül partnerünktől
Fotótapéta Álom erdő egy innovációs ötlet az eredeti helyiségre, amivel elbűvöli a háziakat és a vendégeket. A fali dekorációk egyedi légkört hoznak létre minden helyiségben! Fotótapéta Álom erdő azt fogja eredményezni, hogy az Ön lakása új árnyalatokat kap. Az… További információ
65 820 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.3.31 - 2023.4.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19740368

Leírás

Fotótapéta Álom erdő egy innovációs ötlet az eredeti helyiségre, amivel elbűvöli a háziakat és a vendégeket. A fali dekorációk egyedi légkört hoznak létre minden helyiségben! Fotótapéta Álom erdő azt fogja eredményezni, hogy az Ön lakása új árnyalatokat kap. Az inspiráció minden beltér berendezésének kulcsa. Ha a Coloray.hu való vásárlást választ, nem mindennapi esztétikus és remekül néző kompozíciókra számíthatnak. Fotótapéta Álom erdő ellenáll a mechanikai sérüléseknek, ennek köszönhetően évekre szolgáló fali dekorációt fog kapni. A minták és színek nagy mennyisége azt fogja eredményezni, hogy Fotótapéta Álom erdő remekül fog mutatni minden szobában. A fotótapétánkkal az Ön háza nemcsak új megjelenést kap, hanem a stílust is! Az ajánlatunkban a fotótapéták gazdag kínálatával rendelkezünk és magas osztályú dekorációkat biztosítunk, melyek beilleszkednek a beltéri dekorációk sok különféle trendjébe. Ismerkedjen meg az ajánlatunkkal és válassza ki az olyan változást amilyenre mindig vágyott! Az ilyen szép dekorációkkal az Ön helyiségei második életet kapnak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.