COLORAY.HU Fotótapéta Angonde levelek 250 x 250 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Angonde levelek 250 x 250 cm

Száma: 22370165
Közvetlenül partnerünktől
Fedezze fel a dekorációk egyedi szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek módosítják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. Minden tér komponálása során fontos a színek megválasztása úgy, hogy azok együttesen képezzék az összefüggő… További információ
68 200 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.09 - 2023.10.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22370165

Leírás

Fedezze fel a dekorációk egyedi szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek módosítják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. Minden tér komponálása során fontos a színek megválasztása úgy, hogy azok együttesen képezzék az összefüggő kompozíciót és rezonáljanak a tér egyéb elemeivel. Az ideális tér kialakítása egy kihívás. Ezért is a Coloray.hu ajánlatában a legjobb minőségben nyomtatott, szép díszek nagy száma áll rendelkezésére, ami teljesen megváltoztatja a tér felfogását a helyiség stílusától függetlenül. Döntsön Fotótapéta Angonde levelek – ez remek dísztárgy minden szobába. Az Ön helyisége elragadtatást kelt a vendégeknél. A rendkívüli díszek az Coloray.hu üzletből teljes egészében módosítják az Ön helyiségeinek elrendezését. Ajánljuk, hogy ismerje meg az ajánlatunkat. Inspirálja magát és döntsön olyan egyedi megoldás mellett, amely friss energiát visz be az Ön helyiségébe. Ajándékozza meg a helyiségét azzal, amit megérdemel! Hozzon létre egy szép helyet a lélekkel, ahová szeret majd visszatérni számos utazások után. Jelenleg a lakberendezési trendek a természethez való visszatérésre hivatkoznak. Vezesse be azt az Ön lakásába is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.