COLORAY.HU Fotótapéta Fawn zöld levelek 250 x 250 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Fawn zöld levelek 250 x 250 cm

Száma: 22366977
Közvetlenül partnerünktől
Fotótapéta Fawn zöld levelek egy modern ötlet az eredeti helyiségre, amivel elbűvöli a háziakat és a vendégeket. A fali dekorációk utánozhatatlan légkört hoznak létre minden helyiségben! Fotótapéta Fawn zöld levelek azt fogja eredményezni, hogy az Ön lakása új… További információ
32 500 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.02 - 2023.10.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22366977

Leírás

Fotótapéta Fawn zöld levelek egy modern ötlet az eredeti helyiségre, amivel elbűvöli a háziakat és a vendégeket. A fali dekorációk utánozhatatlan légkört hoznak létre minden helyiségben! Fotótapéta Fawn zöld levelek azt fogja eredményezni, hogy az Ön lakása új színeket kap. A szépség minden szoba létrehozásának kulcsa. Ha a Coloray.hu való vásárlást választ, nem mindennapi esztétikus és eredeti laberendezési tartozékokra számíthatnak. Fotótapéta Fawn zöld levelek ellenáll az ujjlenyomatoknak és kopásnak, ennek köszönhetően évekre szolgáló fali dekorációt kap. A minták és színek számtalan mennyisége azt fogja eredményezni, hogy Fotótapéta Fawn zöld levelek remekül fog mutatni minden beltérben. A tapétánkkal az Ön háza nemcsak új megjelenést kap, hanem a stílust is! A Coloray.hu-nél a fotótapéták széles kínálatával rendelkezünk és magas osztályú díszeket biztosítunk, melyek beilleszkednek a beltéri dekorációk sok különböző trendjébe. Ismerkedjen meg az ajánlatunkkal és válassza ki az olyan változást amilyenre mindig vágyott! Az ilyen eredeti dekorációkkal az Ön helyiségei új életet kapnak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.