COLORAY.HU Fotótapéta Ív autópálya 250 x 250 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Ív autópálya 250 x 250 cm

Száma: 22367470
Közvetlenül partnerünktől
Találja meg a dekorációk hihetetlen szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek megváltoztatják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. Az ideális helyiség berendezése során számít a árnyalatok megválasztása úgy, hogy azok együttesen képezzék az… További információ
78 200 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22367470

Leírás

Találja meg a dekorációk hihetetlen szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek megváltoztatják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. Az ideális helyiség berendezése során számít a árnyalatok megválasztása úgy, hogy azok együttesen képezzék az egységes kompozíciót és együtt játsszanak a stílus egyéb elemeivel. Az ideális helyiség kialakítása nem könnyű. Ezért is a Coloray.hu kínálatában a legjobb minőségben nyomtatott, vonzó díszek bő választéka található, ami mindenkorra áttöri a teret a helyiség stílusától függetlenül. Fogadjon Fotótapéta Ív autópálya – ez egy ideális kellék minden szobába. Az Ön helyisége elragadtatást kelt a látogatóknál. Az univerzális díszek az Coloray.hu üzletből nagyszerű stílusban megváltoztatják az összes helyiséget. Ajánljuk, hogy fedezze fel az ajánlatunkat. Inspirálja magát és határozzon olyan eredeti megoldás mellett, amely tavaszi energiát visz be az Ön helyiségébe. Ajándékozza meg a helyiségét azzal, amit megérdemel! Hozzon létre egy szép helyet a lélekkel, ahová szeret majd visszatérni számos utazások után. Most a beltéri inspirációk a természethez való visszatérésre hivatkoznak. Vezesse be azt az Ön lakásába is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.