COLORAY.HU Fotótapéta Kék rózsák 250 x 250 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Kék rózsák 250 x 250 cm

Száma: 22364430
Közvetlenül partnerünktől
Találja meg a dekorációk egyedi szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek módosítják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. A tökéletes beltér komponálása során számít a színek kiválasztása úgy, hogy azok együttesen képezzék az egységes… További információ
47 300 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.04 - 2023.10.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22364430

Leírás

Találja meg a dekorációk egyedi szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek módosítják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. A tökéletes beltér komponálása során számít a színek kiválasztása úgy, hogy azok együttesen képezzék az egységes kompozíciót és rezonáljanak a stílus egyéb elemeivel. A rendkívüli helyiség díszítése nem tartozik az egyszerű feladatokhoz. Azonban nincs mitől félni, a Coloray.hu ajánlatában a legjobb minőségben nyomtatott, vonzó fali dekorációk sokasága található, ami mindenkorra áttöri a teret a helyiség stílusától függetlenül. Döntsön Fotótapéta Kék rózsák – ez egy ideális kellék minden szobába. Minden helyiség elragadtatást kelt a látogatóknál. A nagyszerű díszek az üzletünk ajánlatából teljesen módosítják az összes helyiséget. Meghívjuk, hogy ismerje meg az ajánlatunkat. Inspirálja magát és határozzon olyan eredeti megoldás mellett, amely tavaszi energiát visz be az Ön helyiségébe. Ajándékozza meg a helyiségét azzal, amit megérdemel! Hozzon létre egy szép helyet a lélekkel, ahová szeret majd visszatérni számos utazások után. Jelenleg a beltéri inspirációk a természethez való visszatérésre hivatkoznak. Vezesse be azt az Ön lakásába is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.