COLORAY.HU Fotótapéta Képzelet virágokkal 250 x 250 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Képzelet virágokkal 250 x 250 cm

Száma: 22372461
Közvetlenül partnerünktől
Ismerje meg a dekorációk egyedi szépségét a modern fotótapéták révén, melyek megváltoztatják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. Az ideális helyiség komponálása során számít a színek megválasztása úgy, hogy azok együttesen képezzék az összefüggő… További információ
78 200 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.2.13 - 2023.2.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22372461

Leírás

Ismerje meg a dekorációk egyedi szépségét a modern fotótapéták révén, melyek megváltoztatják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. Az ideális helyiség komponálása során számít a színek megválasztása úgy, hogy azok együttesen képezzék az összefüggő kompozíciót és rezonáljanak a tér egyéb elemeivel. Az ideális tér díszítése nem könnyű. Azonban nincs mitől félni, a Coloray.hu ajánlatában a legjobb minőségben nyomtatott, egyedi díszek sokasága kapható, ami teljesen áttöri a teret a helyiség stílusától függetlenül. Döntsön Fotótapéta Képzelet virágokkal – ez egy a beltéri légkör nagyszerű kiegészítése minden szobába. Az Ön helyisége új energiát nyer. Az univerzális dekorációk az üzletünk ajánlatából teljesen megváltoztatják az Ön helyiségeinek elrendezését. Meghívjuk, hogy ismerje meg az ajánlatunkat. Inspirálja magát és határozzon olyan eredeti megoldás mellett, amely tavaszi energiát visz be az Ön helyiségébe. Ajándékozza meg a helyiségét azzal, amit megérdemel! Hozzon létre egy szép helyet a lélekkel, ahová szeret majd visszatérni számos utazások után. Jelenleg a lakberendezési trendek a természethez való visszatérésre hivatkoznak. Vezesse be azt az Ön lakásába is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.