COLORAY.HU Fotótapéta Klasszikus avantgárd 250 x 250 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Klasszikus avantgárd 250 x 250 cm

Száma: 22365172
Közvetlenül partnerünktől
Találja meg a dekorációk egyedi szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek megváltoztatják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. A tökéletes beltér berendezése során fontos a árnyalatok megválasztása úgy, hogy azok harmonizáljanak a helyiség… További információ
68 200 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.2.13 - 2023.2.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22365172

Leírás

Találja meg a dekorációk egyedi szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek megváltoztatják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. A tökéletes beltér berendezése során fontos a árnyalatok megválasztása úgy, hogy azok harmonizáljanak a helyiség légkörével kompozíciót és együtt játsszanak a tér egyéb elemeivel. A rendkívüli tér kialakítása egy kihívás. Azonban nincs mitől félni, a Coloray.hu ajánlatában a legjobb minőségben nyomtatott, egyedi díszek nagy száma található, ami teljesen megváltoztatja a tér felfogását a helyiség stílusától függetlenül. Fogadjon Fotótapéta Klasszikus avantgárd – ez a beltéri légkör nagyszerű kiegészítése minden elrendezéshez. Az Ön helyisége elragadtatást kelt a vendégeknél. A rendkívüli dekorációk az Coloray.hu üzletből teljes egészében megváltoztatják az összes helyiséget. Ajánljuk, hogy ismerje meg az ajánlatunkat. Inspirálja magát és döntsön olyan egyedi megoldás mellett, amely friss energiát visz be az Ön helyiségébe. Ajándékozza meg a helyiségét azzal, amit megérdemel! Hozzon létre egy nem mindennapi helyet a lélekkel, ahová szeret majd visszatérni számos utazások után. Jelenleg a lakberendezési trendek a természethez való visszatérésre hivatkoznak. Vezesse be azt az Ön lakásába is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.