COLORAY.HU Fotótapéta Paradisa Rainbow Oasis 250 x 250 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Paradisa Rainbow Oasis 250 x 250 cm

Száma: 22365320
Közvetlenül partnerünktől
Találja meg a dekorációk hihetetlen szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek megváltoztatják az Ön belterének stílusát. Az ideális helyiség berendezése során számít a színek kiválasztása úgy, hogy azok harmonizáljanak a helyiség légkörével… További információ
41 300 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.02 - 2023.10.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22365320

Leírás

Találja meg a dekorációk hihetetlen szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek megváltoztatják az Ön belterének stílusát. Az ideális helyiség berendezése során számít a színek kiválasztása úgy, hogy azok harmonizáljanak a helyiség légkörével kompozíciót és együtt játsszanak a stílus egyéb elemeivel. Az egyedi tér berendezése nem tartozik az egyszerű feladatokhoz. Ezért is a Coloray.hu kínálatában a legjobb minőségben nyomtatott, szép fali dekorációk sokasága áll rendelkezésére, ami teljesen megváltoztatja a tér felfogását minden elrendezésben. Válassza ki Fotótapéta Paradisa Rainbow Oasis – ez egy a beltéri légkör nagyszerű kiegészítése minden helyiségbe. Minden helyiség elragadtatást kelt a vendégeknél. A nagyszerű díszek az üzletünk ajánlatából teljesen megváltoztatják az összes helyiséget. Ajánljuk, hogy fedezze fel az ajánlatunkat. Inspirálja magát és határozzon olyan egyedi megoldás mellett, amely friss energiát visz be az Ön helyiségébe. Ajándékozza meg a helyiségét azzal, amit megérdemel! Hozzon létre egy nem mindennapi helyet a lélekkel, ahová szeret majd visszatérni számos utazások után. Jelenleg a beltéri inspirációk a természethez való visszatérésre hivatkoznak. Vezesse be azt az Ön házába is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.