COLORAY.HU Fotótapéta Rainbow Oriental Mandala 250 x 250 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Rainbow Oriental Mandala 250 x 250 cm

Száma: 22372302
Közvetlenül partnerünktől
Fotótapéta Rainbow Oriental Mandala egy innovációs ötlet az eredeti helyiségre, amivel elbűvöli a háziakat és a vendégeket. A fali dekorációk egyedi légkört hoznak létre minden térben! Fotótapéta Rainbow Oriental Mandala azt fogja eredményezni, hogy az Ön helyisége friss… További információ
32 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.3.31 - 2023.4.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22372302

Leírás

Fotótapéta Rainbow Oriental Mandala egy innovációs ötlet az eredeti helyiségre, amivel elbűvöli a háziakat és a vendégeket. A fali dekorációk egyedi légkört hoznak létre minden térben! Fotótapéta Rainbow Oriental Mandala azt fogja eredményezni, hogy az Ön helyisége friss árnyalatokat kap. A szépség minden helyiség kompozíciójának kulcsát képezi. Ha a Coloray.hu való vásárlást választ, nem mindennapi esztétikus és remekül néző dekorációkra számíthat. Fotótapéta Rainbow Oriental Mandala ellenáll a karcolásnak, ennek köszönhetően hosszú időre szolgáló fali dekorációt fog kapni. A minták és színek nagy mennyisége azt fogja eredményezni, hogy Fotótapéta Rainbow Oriental Mandala nagyszerűen fog mutatni minden helyiségben. A tapétánkkal az Ön háza nemcsak friss megjelenést kap, hanem a stílust is! A Coloray.hu-nél a fotótapéták bő választékával rendelkezünk és magas minőségű dekorációkat biztosítunk, melyek beilleszkednek a lakásberendezés sok különféle trendjébe. Ismerkedjen meg az ajánlatunkkal és válassza ki az olyan változást amilyenre mindig vágyott! Az ilyen szép dekorációkkal az Ön helyiségei életet kapnak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.