COLORAY.HU Fotótapéta Rózsaszín méltóság 250 x 250 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Rózsaszín méltóság 250 x 250 cm

Száma: 22364537
Közvetlenül partnerünktől
Fotótapéta Rózsaszín méltóság egy innovációs módszer a divatos helyiségre, amivel elbűvöli a háziakat és a vendégeket. A fali dekorációk egyedi légkört hoznak létre minden térben! Fotótapéta Rózsaszín méltóság azt fogja eredményezni, hogy az Ön lakása új… További információ
47 300 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22364537

Leírás

Fotótapéta Rózsaszín méltóság egy innovációs módszer a divatos helyiségre, amivel elbűvöli a háziakat és a vendégeket. A fali dekorációk egyedi légkört hoznak létre minden térben! Fotótapéta Rózsaszín méltóság azt fogja eredményezni, hogy az Ön lakása új színeket kap. A szépség minden helyiség létrehozásának kulcsa. Ha az üzletünkben való vásárlást választ, nem mindennapi szép és eredeti dekorációkra számíthat. Fotótapéta Rózsaszín méltóság ellenáll az ujjlenyomatoknak és kopásnak, ennek köszönhetően évekre szolgáló falra való dekorációt fog kapni. A minták és színek nagy mennyisége azt fogja eredményezni, hogy Fotótapéta Rózsaszín méltóság nagyszerűen fog mutatni minden szobában. A fotótapétánkkal az Ön háza nemcsak új külsőt kap, hanem a stílust is! Az üzletünk ajánlatában a fotótapéták bő kínálatával rendelkezünk és legmagasabb minőségű dekorációkat biztosítunk, melyek beilleszkednek a lakásberendezés sok különböző trendjébe. Ismerkedjen meg az ajánlatunkkal és válassza ki az olyan változást amilyenre mindig vágyott! Az ilyen szép dekorációkkal az Ön helyiségei új életet kapnak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.