COLORAY.HU Fotótapéta Sötét botanikus kert 250 x 250 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Sötét botanikus kert 250 x 250 cm

Száma: 22366547
Közvetlenül partnerünktől
Találja meg a dekorációk hihetetlen szépségét a modern fotótapéták révén, melyek módosítják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. Minden tér komponálása során fontos a színek kiválasztása úgy, hogy azok harmonizáljanak a helyiség légkörével… További információ
32 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22366547

Leírás

Találja meg a dekorációk hihetetlen szépségét a modern fotótapéták révén, melyek módosítják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. Minden tér komponálása során fontos a színek kiválasztása úgy, hogy azok harmonizáljanak a helyiség légkörével kompozíciót és együtt játsszanak a tér egyéb elemeivel. Az egyedi helyiség kialakítása egy kihívás. Azonban nincs mitől félni, a Coloray.hu kínálatában a legjobb minőségben nyomtatott, vonzó fali dekorációk sokasága található, ami mindenkorra megváltoztatja a tér felfogását a helyiség stílusától függetlenül. Fogadjon Fotótapéta Sötét botanikus kert – ez egy remek dísztárgy minden elrendezéshez. Minden helyiség elragadtatást kelt a vendégeknél. Az univerzális dekorációk az üzletünk ajánlatából teljesen módosítják az összes helyiséget. Meghívjuk, hogy fedezze fel az ajánlatunkat. Inspirálja magát és határozzon olyan egyedi megoldás mellett, amely friss energiát visz be az Ön helyiségébe. Ajándékozza meg a helyiségét azzal, amit megérdemel! Hozzon létre egy szép helyet a lélekkel, ahová szeret majd visszatérni számos utazások után. Most a lakberendezési trendek a természethez való visszatérésre hivatkoznak. Vezesse be azt az Ön lakásába is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.