COLORAY.HU Fotótapéta Tó a hegyekben 490 x 255 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Tó a hegyekben 490 x 255 cm

Száma: 19741207
Közvetlenül partnerünktől
Fotótapéta Tó a hegyekben egy modern módszer az eredeti helyiségre, amivel elbűvöli a háziakat és a vendégeket. A fali dekorációk utánozhatatlan légkört hoznak létre minden térben! Fotótapéta Tó a hegyekben azt fogja eredményezni, hogy az Ön lakása friss színeket kap… További információ
54 350 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.10.03 - 2022.10.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19741207

Leírás

Fotótapéta Tó a hegyekben egy modern módszer az eredeti helyiségre, amivel elbűvöli a háziakat és a vendégeket. A fali dekorációk utánozhatatlan légkört hoznak létre minden térben! Fotótapéta Tó a hegyekben azt fogja eredményezni, hogy az Ön lakása friss színeket kap. A szépség minden beltér berendezésének kulcsát képezi. Ha a Coloray.hu üzletben való vásárlást választ, nem mindennapi szép és eredeti dekorációkra számíthat. Fotótapéta Tó a hegyekben ellenáll a mechanikai sérüléseknek, ennek köszönhetően évekre szolgáló falra való dekorációt kap. A minták és színek számtalan mennyisége azt fogja eredményezni, hogy Fotótapéta Tó a hegyekben remekül fog mutatni minden beltérben. A fotótapétánkkal az Ön háza nemcsak friss megjelenést kap, hanem a stílust is! Az ajánlatunkban a fotótapéták széles választékával rendelkezünk és legmagasabb osztályú dekorációkat biztosítunk, melyek beilleszkednek a beltéri dekorációk sok különféle trendjébe. Ismerkedjen meg az ajánlatunkkal és döntsön olyan változásról amilyenre mindig vágyott! Az ilyen eredeti dekorációkkal az Ön helyiségei új életet kapnak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.