COLORAY.HU Fotótapéta Trópusi ventilátor 250 x 250 cm

COLORAY.HU Fotótapéta Trópusi ventilátor 250 x 250 cm

Száma: 22368818
Közvetlenül partnerünktől
Ismerje meg a dekorációk egyedi szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek módosítják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. Minden tér komponálása során számít a árnyalatok megválasztása úgy, hogy azok együttesen képezzék az összefüggő… További információ
78 200 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22368818

Leírás

Ismerje meg a dekorációk egyedi szépségét az innovációs fotótapéták révén, melyek módosítják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. Minden tér komponálása során számít a árnyalatok megválasztása úgy, hogy azok együttesen képezzék az összefüggő kompozíciót és rezonáljanak a stílus egyéb elemeivel. A rendkívüli tér kialakítása nem tartozik az egyszerű feladatokhoz. Azonban nincs mitől félni, a Coloray.hu ajánlatában a legjobb minőségben nyomtatott, vonzó díszek nagy száma kapható, ami teljesen megváltoztatja a tér felfogását minden elrendezésben. Fogadjon Fotótapéta Trópusi ventilátor – ez remek dísztárgy minden szobába. Minden helyiség új energiát nyer. A rendkívüli dekorációk az Coloray.hu üzletből teljesen módosítják az összes helyiséget. Ajánljuk, hogy fedezze fel az ajánlatunkat. Inspirálja magát és döntsön olyan egyedi megoldás mellett, amely tavaszi energiát visz be az Ön helyiségébe. Ajándékozza meg a helyiségét azzal, amit megérdemel! Hozzon létre egy szép helyet a lélekkel, ahová szeret majd visszatérni számos utazások után. Jelenleg a lakberendezési trendek a természethez való visszatérésre hivatkoznak. Vezesse be azt az Ön lakásába is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.