OSBORNE & LITTLE CHARBAGH 02 tapéta a PERSIAN GARDEN kollekcióból

OSBORNE & LITTLE CHARBAGH 02 tapéta a PERSIAN GARDEN kollekcióból

Száma: 27182008
Közvetlenül partnerünktől
Egyszínű bambusz szárak. A tapéta nevét a perzsa kert négyoldali alakjáról kapta. 1 tekercs – 10 × 52 cm. További információ
77 860 Ft
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2023.10.24 - 2023.10.27 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: À la Maison

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27182008

Leírás

Az Osborne & Little a világ egyik vezető neve a textil- és tapétatervezésben. Hírneve, innovációja és minősége Nagy-Britannia egyik legnagyobb márkájává tették. Világhírű és dinamikus nemzetközi cégről van szó, amelynek alapvető sikere az ötletes megközelítés. Különféle ihletforrásokat tár fel a klasszikus és a kortárs stílusokat egyaránt magában foglaló tervek létrehozásához. A MEGJELENÍTETT ÁR 1 TEkercsre értendő.

Ez a tétel megrendelésre készült, ezért munkaszerződés hatálya alá tartozik. A hatályos feltételek szerint a termék vásárlásától számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni nem lehetséges. Árurendeléskor 100%-os előleget kérünk.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.