OSBORNE & LITTLE TOTO 02 tapéta a MANAROLA kollekcióból

OSBORNE & LITTLE TOTO 02 tapéta a MANAROLA kollekcióból

Száma: 27184017
Közvetlenül partnerünktől
Ez a minta az eredetileg a SAVOY VELVETS kollekcióban bemutatott bársony újraértelmezése. A minta 6,5 cm-es hosszon ismétlődik. 1 tekercs – 10 × 52 cm. További információ
79 720 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2023.4.26 - 2023.5.02 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: À la Maison

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27184017

Leírás

Az Osborne & Little a világ egyik vezető neve a textil- és tapétatervezésben. Hírneve, innovációja és minősége Nagy-Britannia egyik legnagyobb márkájává tették. Világhírű és dinamikus nemzetközi cégről van szó, amelynek alapvető sikere az ötletes megközelítés. Különféle ihletforrásokat tár fel a klasszikus és a kortárs stílusokat egyaránt magában foglaló tervek létrehozásához. A MEGJELENÍTETT ÁR 1 TEkercsre értendő.

Ez a tétel megrendelésre készült, ezért munkaszerződés hatálya alá tartozik. A hatályos feltételek szerint a termék vásárlásától számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni nem lehetséges. Árurendeléskor 100%-os előleget kérünk.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.