tulup.hu Akrilkép Márvány kő beton 120x60cm

tulup.hu Akrilkép Márvány kő beton 120x60cm

Száma: 100062347375
Közvetlenül partnerünktől
A lakás díszítésénél szívesen nem mindennapi utakat járunk. A hatékony innovációs jelleget a Akrilkép Márvány kő beton biztosítja. Az innovációs műanyag és nyomtatási technológia haladó felhasználása hatással van a fal gusztusos díszítésére. Akrilkép Márvány… További információ
28 630 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062347375

Leírás

A lakás díszítésénél szívesen nem mindennapi utakat járunk. A hatékony innovációs jelleget a Akrilkép Márvány kő beton biztosítja. Az innovációs műanyag és nyomtatási technológia haladó felhasználása hatással van a fal gusztusos díszítésére. Akrilkép Márvány kő beton egy érdekes ötlet a falak díszítésére minden helyiségben. Erős anyagból készül és szükség esetén problémamentesen tisztítható, hosszú évekig együtt marad a gazdájával.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.