tulup.hu Akrilkép Színes geometriai fraktálok 140x70cm

tulup.hu Akrilkép Színes geometriai fraktálok 140x70cm

Száma: 100062347250
Közvetlenül partnerünktől
A nappali, hálószoba vagy akár előszoba díszítése egyszerűbb lesz a Akrilkép Színes geometriai fraktálok terméknek köszönhetően. Azoknak, akik megunták az ősi bekeretezett fényképeket vagy festményeket, egy modern megoldást kínálunk. Akrilkép Színes geometriai… További információ
38 330 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.01 - 2021.10.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062347250

Leírás

A nappali, hálószoba vagy akár előszoba díszítése egyszerűbb lesz a Akrilkép Színes geometriai fraktálok terméknek köszönhetően. Azoknak, akik megunták az ősi bekeretezett fényképeket vagy festményeket, egy modern megoldást kínálunk. Akrilkép Színes geometriai fraktálok a nyomtatásnak egy tartós formája, minőségi és kivételes dekoráció garanciája az Ön helyiségében! Ha valami izgalmasat keres, akkor Akrilkép Színes geometriai fraktálok az Önnek szóló megoldás.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.