tulup.hu Canvas kép Az üzem pipacsok Nature 140x70cm

tulup.hu Canvas kép Az üzem pipacsok Nature 140x70cm

Száma: 100062342684
Közvetlenül partnerünktől
A modern lakás nem maradhat olyan alkotói kellékek nélkül, mint a Canvas kép Az üzem pipacsok Nature. Manapság a beltéri helyiségeket nemcsak a bekeretezett családi fotókkal szeretjük díszíteni. A falak díszítése Canvas kép Az üzem pipacsok Nature segítségével tiszta… További információ
14 780 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.27 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062342684

Leírás

A modern lakás nem maradhat olyan alkotói kellékek nélkül, mint a Canvas kép Az üzem pipacsok Nature. Manapság a beltéri helyiségeket nemcsak a bekeretezett családi fotókkal szeretjük díszíteni. A falak díszítése Canvas kép Az üzem pipacsok Nature segítségével tiszta élvezet, amit a legjobb nyomtatási technológia támogat. Ennek köszönhetően lehetséges a hálószoba, iroda vagy nappali megújítása és kivételes módon történő változatossá tétele. Canvas kép Az üzem pipacsok Nature a XXI. századi beltéri terveknek való megoldás.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.