tulup.hu Canvas képek Márvány kő beton 100x50cm

tulup.hu Canvas képek Márvány kő beton 100x50cm

Száma: 100062348022
Közvetlenül partnerünktől
Canvas képek Márvány kő beton a falak legjobb minőségű díszítése, legkülönbözőbb belterekbe alkalmas. Sikeresen díszít minden stílusú irodát, lakást, sőt gyermekszobát is. Ha a Canvas képek Márvány kő beton mellett dönt, akkor az igényesség és tisztességes… További információ
7 850 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.02 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062348022

Leírás

Canvas képek Márvány kő beton a falak legjobb minőségű díszítése, legkülönbözőbb belterekbe alkalmas. Sikeresen díszít minden stílusú irodát, lakást, sőt gyermekszobát is. Ha a Canvas képek Márvány kő beton mellett dönt, akkor az igényesség és tisztességes kivitel mellett dönt, vagyis amellett, ami kulcsfontosságú a saját fészek rendezésénél. Canvas képek Márvány kő beton azt fogja eredményezni, hogy a lakása szép, ízlésesen berendezve és gusztusos lesz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.