tulup.hu Canvas képek Szarvas területén 125x50cm

tulup.hu Canvas képek Szarvas területén 125x50cm

Száma: 100062348280
Közvetlenül partnerünktől
Canvas képek Szarvas területén a digitális minőségű alternatíva a fal művészi festményekkel való ősi díszítésének. Ez egy olyan termék, mely a nyomtatás remek minőségének és pontos kivitelnek köszönhetően stílusosan díszít minden korszerű helyiséget. Canvas… További információ
10 620 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.05 - 2021.10.07 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062348280

Leírás

Canvas képek Szarvas területén a digitális minőségű alternatíva a fal művészi festményekkel való ősi díszítésének. Ez egy olyan termék, mely a nyomtatás remek minőségének és pontos kivitelnek köszönhetően stílusosan díszít minden korszerű helyiséget. Canvas képek Szarvas területén a saját falon jó módja annak, hogy a saját szobát felélénkítse és változatossá tegye. A sikkes és korszerű díszek otthonába való kiválasztásánál érdemes a Canvas képek Szarvas területén-ra felfigyelni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.