tulup.hu Fali üvegkép Sea város táj 100x50cm

tulup.hu Fali üvegkép Sea város táj 100x50cm

Száma: 100062337622
Közvetlenül partnerünktől
A lakás díszítésének sok modern módja van. Az egyik a Fali üvegkép Sea város táj. Ez egy nagyszerű ötlet arra, hogy a helyiségeknek nem közönséges megjelenést és jelleget kölcsönözzünk. A szolid anyag, amelyből a Fali üvegkép Sea város táj készül, a nyomtatással… További információ
14 780 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.08 - 2021.11.10 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062337622

Leírás

A lakás díszítésének sok modern módja van. Az egyik a Fali üvegkép Sea város táj. Ez egy nagyszerű ötlet arra, hogy a helyiségeknek nem közönséges megjelenést és jelleget kölcsönözzünk. A szolid anyag, amelyből a Fali üvegkép Sea város táj készül, a nyomtatással ellátott termék jó minőségének garanciája. A hagyományos festett képektől való elállás és a nem közönséges dekoráció kiválasztása azt fogja eredményezni, hogy minden helyiség megjelenése vonzó lesz. Fali üvegkép Sea város táj a helyiségnek egy szemet vonzó dísze.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.