tulup.hu Konyhai dekor panel Építészet Bridge City 120x60cm

tulup.hu Konyhai dekor panel Építészet Bridge City 120x60cm

Száma: 100062341756
Közvetlenül partnerünktől
Minden modern módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai dekor panel Építészet Bridge City-t. A konyhai dekoráció ilyen díszítése nemcsak elragadtat jó minőségű nyomtatással, de praktikusan letakarja azt a falat is, amelyen elhelyezték. Konyhai… További információ
23 240 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.26 - 2021.10.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062341756

Leírás

Minden modern módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai dekor panel Építészet Bridge City-t. A konyhai dekoráció ilyen díszítése nemcsak elragadtat jó minőségű nyomtatással, de praktikusan letakarja azt a falat is, amelyen elhelyezték. Konyhai dekor panel Építészet Bridge City egy csodálatos és funkcionális megoldás egyaránt. Amikor nekilátunk a konyhánk díszítésének, érdemes a Konyhai dekor panel Építészet Bridge City-ba befektetni, mivel ez egy évekre szóló revelációs vásárlás!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.