tulup.hu Konyhai falburkoló panel A levelek Nature Herbs 100x50cm

tulup.hu Konyhai falburkoló panel A levelek Nature Herbs 100x50cm

Száma: 100062341701
Közvetlenül partnerünktől
Minden mintatervező módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai falburkoló panel A levelek Nature Herbs-t. A konyhai dekoráció ilyen díszítése nemcsak elragadtat jó minőségű nyomtatással, de praktikusan biztosítja azt a falat is, amelyen elhelyezték… További információ
17 550 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062341701

Leírás

Minden mintatervező módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai falburkoló panel A levelek Nature Herbs-t. A konyhai dekoráció ilyen díszítése nemcsak elragadtat jó minőségű nyomtatással, de praktikusan biztosítja azt a falat is, amelyen elhelyezték. Konyhai falburkoló panel A levelek Nature Herbs egy szép és praktikus megoldás egyaránt. Amikor nekilátunk a konyhánk díszítésének, érdemes a Konyhai falburkoló panel A levelek Nature Herbs-ba befektetni, mivel ez egy évekre szóló kivételes vásárlás!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.