tulup.hu Konyhai fali panel Nature csepp fű 125x50cm

tulup.hu Konyhai fali panel Nature csepp fű 125x50cm

Száma: 100062341779
Közvetlenül partnerünktől
A szép és kedvező konyhai díszelemekhez egyebek mellett a Konyhai fali panel Nature csepp fű tartozik. Jó nyomtatásnak köszönhetően egy eredeti dekorációt jelent, a tartós anyagnak köszönhetően pedig legjobban védi a falakat szennyeződések ellen. Konyhai fali panel Nature… További információ
20 050 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.9.28 - 2021.9.30 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062341779

Leírás

A szép és kedvező konyhai díszelemekhez egyebek mellett a Konyhai fali panel Nature csepp fű tartozik. Jó nyomtatásnak köszönhetően egy eredeti dekorációt jelent, a tartós anyagnak köszönhetően pedig legjobban védi a falakat szennyeződések ellen. Konyhai fali panel Nature csepp fű tisztítása egyszerű, nincs a festék leválásának vagy fakulásának veszélye. Ha egy évekre szóló konyhai díszítést keres, válassza a nem banális Konyhai fali panel Nature csepp fű-t. Döntsön a nem mindennapi design és a nagyszerű minőség mellett.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.