tulup.hu Konyhai fali panel Víz Stones Art 100x50cm

tulup.hu Konyhai fali panel Víz Stones Art 100x50cm

Száma: 100062340998
Közvetlenül partnerünktől
Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki kivételes megoldások. Konyhai fali panel Víz Stones Art azoknak kifejezetten az egyike. A dekorációs üveg a konyhában már standarddá válik, mivel remek módon egyesíti a biztosító és díszítő funkciót. Konyhai fali… További információ
17 550 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.26 - 2021.10.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062340998

Leírás

Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki kivételes megoldások. Konyhai fali panel Víz Stones Art azoknak kifejezetten az egyike. A dekorációs üveg a konyhában már standarddá válik, mivel remek módon egyesíti a biztosító és díszítő funkciót. Konyhai fali panel Víz Stones Art a modern designnak megfelelő megoldás. Ennek köszönhetően egyesítjük a kedvenc díszítési motívumokat a hasznos védelemmel, ami könnyebbé teszi a konyha tisztántartását. A nem mindennapi konyhai megoldások keresése során döntsön Konyhai fali panel Víz Stones Art mellett.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.