tulup.hu Konyhai hátfal panel Town Houses 100x50cm

tulup.hu Konyhai hátfal panel Town Houses 100x50cm

Száma: 100062340947
Közvetlenül partnerünktől
A konyha berendezése során a díszekre gyakran csak a legvégén gondolunk. Konyhai hátfal panel Town Houses-t azonban már az egész tervezésének fázisában érdemes megfontolni, ugyanis nagyszerű módon összeilleszkedik a bútorokkal és remek védőkorlátot képez a falainkat… További információ
17 550 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.29 - 2021.11.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062340947

Leírás

A konyha berendezése során a díszekre gyakran csak a legvégén gondolunk. Konyhai hátfal panel Town Houses-t azonban már az egész tervezésének fázisában érdemes megfontolni, ugyanis nagyszerű módon összeilleszkedik a bútorokkal és remek védőkorlátot képez a falainkat veszélyeztető tipikus konyhai szennyeződések ellen. Konyhai hátfal panel Town Houses egy sokszínű, nem mindennapi fali díszítés, mely legjobb minőségű anyagokból készül. Gyorsabban tisztítható mint a csempék közötti fugák és rendkívüli vizuális hatást kelt. Ha a konyha modern díszítése mellett dönt, válassza a Konyhai hátfal panel Town Houses-t.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.