tulup.hu Konyhai üveg fali panel absztrakció Graphics 125x50cm

tulup.hu Konyhai üveg fali panel absztrakció Graphics 125x50cm

Száma: 100062340338
Közvetlenül partnerünktől
Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki modern megoldások. Konyhai üveg fali panel absztrakció Graphics azoknak kifejezetten az egyike. A dekorációs üveg a konyhában már normává válik, mivel remek módon egyesíti a védő és díszítő funkciót. Konyhai… További információ
20 050 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.28 - 2021.11.02 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062340338

Leírás

Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki modern megoldások. Konyhai üveg fali panel absztrakció Graphics azoknak kifejezetten az egyike. A dekorációs üveg a konyhában már normává válik, mivel remek módon egyesíti a védő és díszítő funkciót. Konyhai üveg fali panel absztrakció Graphics a modern designnak megfelelő megoldás. Ennek köszönhetően egyesítjük a kedvenc díszítési motívumokat a praktikus védelemmel, ami könnyebbé teszi a konyha tisztántartását. Az érdekes konyhai megoldások keresése során döntsön Konyhai üveg fali panel absztrakció Graphics mellett.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.