tulup.hu Konyhai üveg fali panel Orchidea Orchidea Sand 120x60cm

tulup.hu Konyhai üveg fali panel Orchidea Orchidea Sand 120x60cm

Száma: 100062341522
Közvetlenül partnerünktől
A konyha berendezése során a díszekre gyakran csak a legvégén gondolunk. Konyhai üveg fali panel Orchidea Orchidea Sand-t azonban már az egész tervezésének fázisában érdemes megfontolni, ugyanis csodálatos módon összeilleszkedik a bútorokkal és remek védőkorlátot képez a… További információ
23 240 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.08 - 2021.11.10 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062341522

Leírás

A konyha berendezése során a díszekre gyakran csak a legvégén gondolunk. Konyhai üveg fali panel Orchidea Orchidea Sand-t azonban már az egész tervezésének fázisában érdemes megfontolni, ugyanis csodálatos módon összeilleszkedik a bútorokkal és remek védőkorlátot képez a falainkat veszélyeztető tipikus konyhai szennyeződések ellen. Konyhai üveg fali panel Orchidea Orchidea Sand egy színteli, nem akármimlyen fali díszítés, mely legmagasabb minőségű anyagokból készül. Gyorsabban tisztítható mint a csempék közötti fugák és csodálatos vizuális hatást kelt. Ha a konyha korszerű díszítése mellett dönt, válassza a Konyhai üveg fali panel Orchidea Orchidea Sand-t.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.