tulup.hu Konyhai üveg panel Spoon paradicsom petrezselyem 125x50cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Spoon paradicsom petrezselyem 125x50cm

Száma: 100062349192
Közvetlenül partnerünktől
Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki modern megoldások. Konyhai üveg panel Spoon paradicsom petrezselyem azoknak kifejezetten az egyike. A dekorációs üveg a konyhában már standard megoldássá válik, mivel remek módon egyesíti a biztosító és díszítő… További információ
20 050 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 - 2021.11.09 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062349192

Leírás

Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki modern megoldások. Konyhai üveg panel Spoon paradicsom petrezselyem azoknak kifejezetten az egyike. A dekorációs üveg a konyhában már standard megoldássá válik, mivel remek módon egyesíti a biztosító és díszítő funkciót. Konyhai üveg panel Spoon paradicsom petrezselyem a modern designnak megfelelő megoldás. Ennek köszönhetően egyesítjük a kedvenc dekorációs motívumokat a praktikus védelemmel, ami könnyebbé teszi a konyha tisztántartását. A nem mindennapi konyhai megoldások keresése során döntsön Konyhai üveg panel Spoon paradicsom petrezselyem mellett.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.