tulup.hu Konyhai üveg panel szarvas hegyek 140x70cm

tulup.hu Konyhai üveg panel szarvas hegyek 140x70cm

Száma: 100062349331
Közvetlenül partnerünktől
Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki kivételes megoldások. Konyhai üveg panel szarvas hegyek azoknak kifejezetten az egyike. A dekorációs üveg a konyhában már standarddá válik, mivel remek módon egyesíti a hasznos és dekorációs funkciót. Konyhai üveg… További információ
31 040 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.04 - 2021.10.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062349331

Leírás

Ha éppen a konyháját rendezi be, abból nem maradhatnak ki kivételes megoldások. Konyhai üveg panel szarvas hegyek azoknak kifejezetten az egyike. A dekorációs üveg a konyhában már standarddá válik, mivel remek módon egyesíti a hasznos és dekorációs funkciót. Konyhai üveg panel szarvas hegyek a modern designnak megfelelő megoldás. Ennek köszönhetően egyesítjük a kedvenc dekorációs motívumokat a praktikus védelemmel, ami könnyebbé teszi a konyha tisztántartását. Az izgalmas konyhai megoldások keresése során döntsön Konyhai üveg panel szarvas hegyek mellett.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.