tulup.hu Konyhai üveg panel Szürke szabálytalan csíkok 125x50cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Szürke szabálytalan csíkok 125x50cm

Száma: 100062349189
Közvetlenül partnerünktől
A konyha berendezése során a díszekre gyakran csak a legvégén gondolunk. Konyhai üveg panel Szürke szabálytalan csíkok-t azonban már az egész tervezésének fázisában érdemes megfontolni, ugyanis eredeti módon összeilleszkedik a bútorokkal és nagyszerű védőkorlátot… További információ
20 050 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.03 - 2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062349189

Leírás

A konyha berendezése során a díszekre gyakran csak a legvégén gondolunk. Konyhai üveg panel Szürke szabálytalan csíkok-t azonban már az egész tervezésének fázisában érdemes megfontolni, ugyanis eredeti módon összeilleszkedik a bútorokkal és nagyszerű védőkorlátot képez a falainkat veszélyeztető tipikus konyhai szennyeződések ellen. Konyhai üveg panel Szürke szabálytalan csíkok egy színteli, kivételes fali díszítés, mely legjobb minőségű anyagokból készül. Egyszerűbben tisztítható mint a csempék közötti fugák és revelációs vizuális hatást kelt. Ha a konyha modern díszítése mellett dönt, válassza a Konyhai üveg panel Szürke szabálytalan csíkok-t.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.