tulup.hu Modern üvegkép bambusz növény 120x60cm

tulup.hu Modern üvegkép bambusz növény 120x60cm

Száma: 100062337644
Közvetlenül partnerünktől
Modern üvegkép bambusz növény egy érdekes javaslat a falak díszítésére a korszerű belterekben. Az üvegből készült, edzett, sima felület a festett vászon alternatívája, mely egyenlő mértékben izgalmas és magával ragadó. Ajánlott a Modern üvegkép bambusz növény-t a… További információ
18 470 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062337644

Leírás

Modern üvegkép bambusz növény egy érdekes javaslat a falak díszítésére a korszerű belterekben. Az üvegből készült, edzett, sima felület a festett vászon alternatívája, mely egyenlő mértékben izgalmas és magával ragadó. Ajánlott a Modern üvegkép bambusz növény-t a fal központi helyén felfüggeszteni, az ágy, asztal vagy kanapé felett. Az ilyen díszítés benyomást kelt. A mai időkben érdemes olyan innovációs megoldásokat választani, mint a Modern üvegkép bambusz növény.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.