tulup.hu Modern üvegkép Hammock Beach Sea Landscape 125x50cm

tulup.hu Modern üvegkép Hammock Beach Sea Landscape 125x50cm

Száma: 100062338544
Közvetlenül partnerünktől
A ház díszítésének sok szokatlan módja van. Az egyik a Modern üvegkép Hammock Beach Sea Landscape. Ez egy csodálatos ötlet arra, hogy a helyiségeknek kivételes megjelenést és jelleget kölcsönözzünk. A robusztus anyag, amelyből a Modern üvegkép Hammock Beach Sea Landscape… További információ
17 550 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062338544

Leírás

A ház díszítésének sok szokatlan módja van. Az egyik a Modern üvegkép Hammock Beach Sea Landscape. Ez egy csodálatos ötlet arra, hogy a helyiségeknek kivételes megjelenést és jelleget kölcsönözzünk. A robusztus anyag, amelyből a Modern üvegkép Hammock Beach Sea Landscape készül, a nyomtatással ellátott termék remek minőségének garanciája. A hagyományos festett képektől való elállás és az eredeti dísz kiválasztása azt fogja eredményezni, hogy minden helyiség megjelenése eredti lesz. Modern üvegkép Hammock Beach Sea Landscape a helyiségnek egy szemet vonzó eleme.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.