tulup.hu Modern üvegkép virág Stones 120x60cm

tulup.hu Modern üvegkép virág Stones 120x60cm

Száma: 100062337570
Közvetlenül partnerünktől
A lakás díszítésének sok haladó módja van. Az egyik a Modern üvegkép virág Stones. Ez egy revelációs ötlet arra, hogy a helyiségeknek eredeti megjelenést és jelleget kölcsönözzünk. A tartós anyag, amelyből a Modern üvegkép virág Stones készül, a nyomtatással… További információ
18 470 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.22 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062337570

Leírás

A lakás díszítésének sok haladó módja van. Az egyik a Modern üvegkép virág Stones. Ez egy revelációs ötlet arra, hogy a helyiségeknek eredeti megjelenést és jelleget kölcsönözzünk. A tartós anyag, amelyből a Modern üvegkép virág Stones készül, a nyomtatással ellátott termék remek minőségének garanciája. Az ősi festett képektől való elállás és az eredeti dekoráció kiválasztása azt fogja eredményezni, hogy minden helyiség megjelenése érdekes lesz. Modern üvegkép virág Stones a helyiségnek egy szemet vonzó hangsúlya.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.