tulup.hu Modern üvegkép Virág Víz liliom Pond 120x60cm

tulup.hu Modern üvegkép Virág Víz liliom Pond 120x60cm

Száma: 100062339715
Közvetlenül partnerünktől
A lakás szokatlan díszítése nem banális kihívás. Modern üvegkép Virág Víz liliom Pond egy revelációs ötlet arra, hogy a beltérnek jelleget és színt kölcsönözzünk. Elállva a régi festményektől a Modern üvegkép Virág Víz liliom Pond lehetővé teszi a fantázia… További információ
18 470 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.05 - 2021.10.07 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062339715

Leírás

A lakás szokatlan díszítése nem banális kihívás. Modern üvegkép Virág Víz liliom Pond egy revelációs ötlet arra, hogy a beltérnek jelleget és színt kölcsönözzünk. Elállva a régi festményektől a Modern üvegkép Virág Víz liliom Pond lehetővé teszi a fantázia elszabadulását, egyidejűleg megőrzi az innovációs stílust a belterek díszítésében. Remek minőségű nyomtatás a szolid anyagon a csodálatos és szolid dekoráció garanciája, melyet hamar nem fog megunni. Modern üvegkép Virág Víz liliom Pond egy különös megoldás a mai időkben.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.