tulup.hu Üvegkép absztrakció Graphics 140x70cm

tulup.hu Üvegkép absztrakció Graphics 140x70cm

Száma: 100062338889
Közvetlenül partnerünktől
Falak díszítése során a lakásban különböző képeket és díszelemeket veszünk figyelembe. Érdemes felfigyelni a Üvegkép absztrakció Graphics-ra. Ez az egyik fejlett dekorációs forma, mely kitűnik szilárdságával és eredeti jellegével. Üvegkép absztrakció Graphics… További információ
29 290 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.08 - 2021.11.10 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062338889

Leírás

Falak díszítése során a lakásban különböző képeket és díszelemeket veszünk figyelembe. Érdemes felfigyelni a Üvegkép absztrakció Graphics-ra. Ez az egyik fejlett dekorációs forma, mely kitűnik szilárdságával és eredeti jellegével. Üvegkép absztrakció Graphics színes, magas minőségű nyomtatásokkal rendelkezik és hatással lehet a beltérben uralkodó hangulatra. A hálószoba vagy nappali középpontjában felfüggesztve a Üvegkép absztrakció Graphics vonzza a szemet és hatásosan szépíti az egész elrendezést.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.