tulup.hu Üvegkép falra Absztrakció Plant Graphics 120x60cm

tulup.hu Üvegkép falra Absztrakció Plant Graphics 120x60cm

Száma: 100062337674
Közvetlenül partnerünktől
A beltér díszítésének sok modern módja van. Az egyik a Üvegkép falra Absztrakció Plant Graphics. Ez egy nagyszerű ötlet arra, hogy a helyiségeknek eredeti megjelenést és jelleget kölcsönözzünk. A szolid anyag, amelyből a Üvegkép falra Absztrakció Plant Graphics készül,… További információ
18 470 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062337674

Leírás

A beltér díszítésének sok modern módja van. Az egyik a Üvegkép falra Absztrakció Plant Graphics. Ez egy nagyszerű ötlet arra, hogy a helyiségeknek eredeti megjelenést és jelleget kölcsönözzünk. A szolid anyag, amelyből a Üvegkép falra Absztrakció Plant Graphics készül, a nyomtatással ellátott termék jó minőségének garanciája. A hagyományos festett képektől való elállás és a nem mindennapi szépítés kiválasztása azt fogja eredményezni, hogy minden helyiség megjelenése izgalmas lesz. Üvegkép falra Absztrakció Plant Graphics a helyiségnek egy szemet vonzó dísze.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.