tulup.hu Üvegkép falra tigris Állatok 100x50cm

tulup.hu Üvegkép falra tigris Állatok 100x50cm

Száma: 100062338693
Közvetlenül partnerünktől
Üvegkép falra tigris Állatok egy érdekes javaslat a falak díszítésére az újszerű belterekben. Az üvegből készült, edzett, egyenes felület a festett vászon alternatívája, mely egyenlő mértékben érdekes és magával ragadó. Ajánlott a Üvegkép falra tigris Állatok-t a… További információ
14 780 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.9.28 - 2021.9.30 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062338693

Leírás

Üvegkép falra tigris Állatok egy érdekes javaslat a falak díszítésére az újszerű belterekben. Az üvegből készült, edzett, egyenes felület a festett vászon alternatívája, mely egyenlő mértékben érdekes és magával ragadó. Ajánlott a Üvegkép falra tigris Állatok-t a fal központi helyén elhelyezni, az ágy, asztal vagy kanapé felett. Az ilyen keret benyomást kelt. A mai időkben érdemes olyan innovációs megoldásokat választani, mint a Üvegkép falra tigris Állatok.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.