tulup.hu Üvegkép falra Virág Grass Plant 125x50cm

tulup.hu Üvegkép falra Virág Grass Plant 125x50cm

Száma: 100062338131
Közvetlenül partnerünktől
Üvegkép falra Virág Grass Plant egy érdekes javaslat a falak díszítésére a korszerű belterekben. Az üvegből készült, edzett, sima felület a festett vászon alternatívája, mely egyenlő mértékben érdekes és magával ragadó. Ajánlott a Üvegkép falra Virág Grass Plant-t… További információ
17 550 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062338131

Leírás

Üvegkép falra Virág Grass Plant egy érdekes javaslat a falak díszítésére a korszerű belterekben. Az üvegből készült, edzett, sima felület a festett vászon alternatívája, mely egyenlő mértékben érdekes és magával ragadó. Ajánlott a Üvegkép falra Virág Grass Plant-t a fal központi helyén felfüggeszteni, az ágy, asztal vagy kanapé felett. Az ilyen díszítés benyomást kelt. A mai időkben érdemes olyan szokatlan megoldásokat választani, mint a Üvegkép falra Virág Grass Plant.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.