tulup.hu Üvegkép Rainbow mezei virágok Természet 100x50cm

tulup.hu Üvegkép Rainbow mezei virágok Természet 100x50cm

Száma: 100062337447
Közvetlenül partnerünktől
Üvegkép Rainbow mezei virágok Természet egy izgalmas javaslat a falak díszítésére a modern belterekben. Az üvegből készült, edzett, sima felület a hagyományos vászon alternatívája, mely egyenlő mértékben izgalmas és lenyűgöző. Ajánlott a Üvegkép Rainbow mezei… További információ
14 780 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062337447

Leírás

Üvegkép Rainbow mezei virágok Természet egy izgalmas javaslat a falak díszítésére a modern belterekben. Az üvegből készült, edzett, sima felület a hagyományos vászon alternatívája, mely egyenlő mértékben izgalmas és lenyűgöző. Ajánlott a Üvegkép Rainbow mezei virágok Természet-t a fal központi helyén felfüggeszteni, az ágy, asztal vagy kanapé felett. Az ilyen dekoráció benyomást kelt. A mai időkben érdemes olyan alkotói megoldásokat választani, mint a Üvegkép Rainbow mezei virágok Természet.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.