tulup.hu Üvegkép Természet virág növény 120x60cm

tulup.hu Üvegkép Természet virág növény 120x60cm

Száma: 100062338159
Közvetlenül partnerünktől
Üvegkép Természet virág növény egy különös javaslat a falak díszítésére a modern belterekben. Az üvegből készült, edzett, egyenes felület a festett vászon alternatívája, mely egyenlő mértékben izgalmas és magával ragadó. Ajánlott a Üvegkép Természet virág… További információ
18 470 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.9.27 - 2021.9.29 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062338159

Leírás

Üvegkép Természet virág növény egy különös javaslat a falak díszítésére a modern belterekben. Az üvegből készült, edzett, egyenes felület a festett vászon alternatívája, mely egyenlő mértékben izgalmas és magával ragadó. Ajánlott a Üvegkép Természet virág növény-t a fal központi helyén elhelyezni, az ágy, asztal vagy kanapé felett. Az ilyen díszítés benyomást kelt. A mai időkben érdemes olyan szokatlan megoldásokat választani, mint a Üvegkép Természet virág növény.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.