tulup.hu Üvegkép Virágok kövek Zen Spa 125x50cm

tulup.hu Üvegkép Virágok kövek Zen Spa 125x50cm

Száma: 100062339757
Közvetlenül partnerünktől
A lakás díszítésének sok haladó módja van. Az egyik a Üvegkép Virágok kövek Zen Spa. Ez egy csodálatos ötlet arra, hogy a helyiségeknek kivételes megjelenést és jelleget kölcsönözzünk. A robusztus anyag, amelyből a Üvegkép Virágok kövek Zen Spa készül, a… További információ
17 550 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062339757

Leírás

A lakás díszítésének sok haladó módja van. Az egyik a Üvegkép Virágok kövek Zen Spa. Ez egy csodálatos ötlet arra, hogy a helyiségeknek kivételes megjelenést és jelleget kölcsönözzünk. A robusztus anyag, amelyből a Üvegkép Virágok kövek Zen Spa készül, a nyomtatással ellátott termék jó minőségének garanciája. Az ősi festett képektől való elállás és a nem mindennapi szépítés kiválasztása azt fogja eredményezni, hogy minden helyiség megjelenése érdekes lesz. Üvegkép Virágok kövek Zen Spa a helyiségnek egy szemet vonzó dísze.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.