tulup.hu Üvegkép Waterfall Mountain Nature 100x50cm

tulup.hu Üvegkép Waterfall Mountain Nature 100x50cm

Száma: 100062337422
Közvetlenül partnerünktől
Falak díszítése során a lakásban különböző képeket és díszelemeket veszünk figyelembe. Érdemes felfigyelni a Üvegkép Waterfall Mountain Nature-ra. Ez az egyik modern dekorációs forma, mely kitűnik szolid kivitelével és eredeti jellegével. Üvegkép Waterfall Mountain… További információ
14 780 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.28 - 2021.11.02 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062337422

Leírás

Falak díszítése során a lakásban különböző képeket és díszelemeket veszünk figyelembe. Érdemes felfigyelni a Üvegkép Waterfall Mountain Nature-ra. Ez az egyik modern dekorációs forma, mely kitűnik szolid kivitelével és eredeti jellegével. Üvegkép Waterfall Mountain Nature színes, magas minőségű nyomtatásokkal rendelkezik és hatással lehet a beltérben uralkodó hangulatra. A hálószoba vagy nappali középpontjában felfüggesztve a Üvegkép Waterfall Mountain Nature vonzza a szemet és hatásosan megváltoztatja az egész elrendezést.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.