tulup.hu Üvegképek Épületek Görögország tenger virág 100x50cm

tulup.hu Üvegképek Épületek Görögország tenger virág 100x50cm

Száma: 100062349504
Közvetlenül partnerünktől
Falak díszítése során a lakásban különböző díszeket és díszelemeket veszünk figyelembe. Érdemes felfigyelni a Üvegképek Épületek Görögország tenger virág-ra. Ez az egyik fejlett dekorációs forma, mely kitűnik szolid kivitelével és innovációs jellegével… További információ
14 780 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

Száma: 100062349504

Leírás

Falak díszítése során a lakásban különböző díszeket és díszelemeket veszünk figyelembe. Érdemes felfigyelni a Üvegképek Épületek Görögország tenger virág-ra. Ez az egyik fejlett dekorációs forma, mely kitűnik szolid kivitelével és innovációs jellegével. Üvegképek Épületek Görögország tenger virág sokszínű, remek minőségű nyomtatásokkal rendelkezik és hatással lehet a beltérben uralkodó hangulatra. A hálószoba vagy nappali középpontjában felfüggesztve a Üvegképek Épületek Görögország tenger virág vonzza a szemet és hatásosan átalakítja az egész elrendezést.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.