tulup.hu Vászonkép falra absztrakció Graphics 125x50cm

tulup.hu Vászonkép falra absztrakció Graphics 125x50cm

Száma: 100062342048
Közvetlenül partnerünktől
A nem mindennapi lakás nem maradhat olyan alkotói kellékek nélkül, mint a Vászonkép falra absztrakció Graphics. Manapság a beltéri helyiségeket nemcsak a bekeretezett családi fotókkal szeretjük díszíteni. A falak díszítése Vászonkép falra absztrakció Graphics… További információ
10 620 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.04 - 2021.10.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062342048

Leírás

A nem mindennapi lakás nem maradhat olyan alkotói kellékek nélkül, mint a Vászonkép falra absztrakció Graphics. Manapság a beltéri helyiségeket nemcsak a bekeretezett családi fotókkal szeretjük díszíteni. A falak díszítése Vászonkép falra absztrakció Graphics segítségével csupa élvezet, amit a innovációs nyomtatási technológia támogat. Ennek köszönhetően lehetséges a hálószoba, iroda vagy nappali megújítása és kivételes módon történő díszítése. Vászonkép falra absztrakció Graphics a XXI. századi beltéri terveknek való megoldás.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.