tulup.hu Vászonkép falra tenger, táj 125x50cm

tulup.hu Vászonkép falra tenger, táj 125x50cm

Száma: 100062342543
Közvetlenül partnerünktől
Az innovációs lakás nem maradhat olyan modern kellékek nélkül, mint a Vászonkép falra tenger, táj. Manapság a beltéri helyiségeket nemcsak a bekeretezett családi fotókkal szeretjük díszíteni. A falak díszítése Vászonkép falra tenger, táj segítségével tiszta élvezet,… További információ
10 620 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062342543

Leírás

Az innovációs lakás nem maradhat olyan modern kellékek nélkül, mint a Vászonkép falra tenger, táj. Manapság a beltéri helyiségeket nemcsak a bekeretezett családi fotókkal szeretjük díszíteni. A falak díszítése Vászonkép falra tenger, táj segítségével tiszta élvezet, amit a legjobb nyomtatási technológia támogat. Ennek köszönhetően lehetséges a hálószoba, iroda vagy nappali átváltoztatása és egyéni módon történő gazdagítása. Vászonkép falra tenger, táj a XXI. századi beltéri terveknek való megoldás.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.