tulup.hu Vászonkép nyomtatás Házak Alley Flowers Plant 140x70cm

tulup.hu Vászonkép nyomtatás Házak Alley Flowers Plant 140x70cm

Száma: 100062342779
Közvetlenül partnerünktől
Ma a falak díszítése az áttörés művészete. A hallban felfüggesztett Vászonkép nyomtatás Házak Alley Flowers Plant benyomást tesz minden újonnan érkező személyre, hálószobában örül annak a tulajdonos szeme, az irodában pedig a cég stílusának ideális… További információ
14 780 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.10.05 - 2021.10.07 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062342779

Leírás

Ma a falak díszítése az áttörés művészete. A hallban felfüggesztett Vászonkép nyomtatás Házak Alley Flowers Plant benyomást tesz minden újonnan érkező személyre, hálószobában örül annak a tulajdonos szeme, az irodában pedig a cég stílusának ideális képviselőjévé válhat. Vászonkép nyomtatás Házak Alley Flowers Plant egy elegáns megoldás a korszerű beltér számára és egy tökéletes dekorációs akcentus. A fal számára olyan díszítés mint a Vászonkép nyomtatás Házak Alley Flowers Plant, egy egyedülálló ajánlat.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.