tulup.hu Vászonkép nyomtatás Tulipán virágok Plant 125x50cm

tulup.hu Vászonkép nyomtatás Tulipán virágok Plant 125x50cm

Száma: 100062343021
Közvetlenül partnerünktől
Manapság a falak díszítése a kiemelkedés művészete. A hallban felfüggesztett Vászonkép nyomtatás Tulipán virágok Plant benyomást tesz minden újonnan érkező személyre, hálószobában örül annak a tulajdonos szeme, az irodában pedig a cég stílusának remek… További információ
10 620 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Tulup.hu

Partnerünk által szállítva

2021.11.03 - 2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100062343021

Leírás

Manapság a falak díszítése a kiemelkedés művészete. A hallban felfüggesztett Vászonkép nyomtatás Tulipán virágok Plant benyomást tesz minden újonnan érkező személyre, hálószobában örül annak a tulajdonos szeme, az irodában pedig a cég stílusának remek képviselőjévé válhat. Vászonkép nyomtatás Tulipán virágok Plant egy sikkes megoldás a divatos beltér számára és egy remek dekorációs akcentus. A fal számára olyan díszítés mint a Vászonkép nyomtatás Tulipán virágok Plant, egy egyedi ajánlat.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.